Tak for din interesse i mine arrangementer og workshops.

Du er nu tilmeldt den ønskede venteliste, og en mail med bekræftelse er lige landet i din indbakke. 

Kan du ikke finde mailen i din indbakke? Så kan den være landet i din mappe for uønsket mail/spam, hvor du kan hente den frem….. (og så lige sætte mig på listen over afsendere, som du gerne modtager e-mails fra)

Når du er tilmeldt venteliste, vil jeg sende dig en e-mail et par dage før offentliggørelse af det næste arrangement i den valgte kategori, så du får muligheden for at tilmelde dig før andre.

Du kan også følge med og få direkte besked om arrangementer, workshops, skønheds tips mv ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, eller du kan kigge indenfor under Events – måske du finder andre spændende events at deltage i.

 

Jeg ser et behov for, at vi bliver bedre til at se på os selv med kærlige øjne, og til at finde og dyrke alt det smukke og skønne, som bor i os alle.

Jeg har erfaret, at udfordringer med huden kan give næring til manglende selvværd og unødig selvkritik, i værste fald til isolation fra omverdenen og mangel på sociale relationer – og det fortjener ingen.

Min mission er at hjælpe dig til at bibeholde din hud sund og smuk for altid, uden brug af knive og en masse skadelige stoffer, og jeg ved, at det er muligt.