Om Dorte Højriis Thomsen

Jeg hjælper dig til at få en smuk og sund hud, så du kan stråle med glød og vitalitet – indefra og ud.

 

Og hjælpen er ikke kun hurtige her og nu løsninger – min mission er at hjælpe dig til at bibeholde din hud sund og smuk for altid, uden brug af knive og en masse skadelige stoffer, og jeg ved, at det er muligt.

På egen krop og hud har jeg gennem årene erfaret, hvordan udfordringer som hormonelle ubalancer, stress, dårlig kost og mangel på søvn, i perioder ganske tydeligt kan ses på huden, der kvitterer med acne, sensitivitet, rødme, rynker m.m. – og jeg må desværre indrømme, at det stadig kan ske, hvis jeg ikke er på vagt.

Forskellen er blot, at nu har jeg lært og fået værktøjerne til, hvordan jeg kan rette op igen, når det sker, og opnå fantastiske resultater og strålende hud  – igen – og det er lige netop det jeg vil elske at hjælpe dig med.

 

“Det absolut skønneste og mest fantastiske er, når jeg kan få lov at pleje, forkæle og hjælpe dig på din rejse mod at opnå og bibeholde en sund og strålende hud.”

“Tusind tak for fremsendte og for alt det, som du har lært mig. Jeg vil fortsætte, som du beskriver i behandlingsplanen og glæde mig til at fortælle vidt og bredt om dig og det du kan. Ønsker dig alt godt.”  Kærlig hilsen Tina

 

Jeg ser et behov for, at vi bliver bedre til at se på os selv med kærlige øjne, og til at finde og dyrke alt det smukke og skønne, som bor i os alle.

Min erfaring er, at udfordringer med huden kan give næring til manglende selvværd og unødig selvkritik, i værste fald til isolation fra omverdenen og mangel på sociale relationer – og det fortjener ingen.

Mit speciale er holistisk hudterapi, som er en helhedsorienteret (holistisk) måde at arbejde på, hvor jeg ser på alle aspekter af dig – man kan sige, at jeg forsøger at komme 360° rundt om dig og dit liv, fordi alle livsstilsfaktorer og samspillet mellem de forskellige elementer i dit liv og din sundhed har indflydelse på dig og din hud.

Jeg arbejder med en særligt udvalgt vifte af behandlinger og forløb, der alle har fokus på at give dig og din hud den bedste balance og næring – indefra og ud – så du kan stråle med vitalitet og glød.

Et holistisk menneskesyn tager udgangspunkt i “det hele menneske” og synspunktet, at et menneske kun kan fungere, hvis alle dets behov bliver taget i betragtning – både den psykiske og den fysiske næring og omsorg.

Jeg er uddannet Holistic Skin & Beauty Nutritionist ved Holistisk Hudterapeut Skolen i København, og har gennemgået modulet Holistic Skincare Formulator samme sted.

Suppleret med forskellige kurser indenfor ansigtsmassage, Japansk Lifting og Aroma Terapi, er jeg godt klædt på til at hjælpe og vejlede dig med dine hud udfordringer, så du kan stråle indefra og ud.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at bringe din hud i balance – book en gratis afklarende telefonsamtale, så vi i fællesskab kan finde den behandling eller kombination af behandlinger, der passer til dig.