Få smuk og spændstig hud med Japansk Lifting

– og få meget mere end en ansigtsbehandling….

Behandlingen er for dig, hvis

 

 • du synes din hud ser mere “træt”og uren ud, end den plejede at gøre
 • du synes, at din hud mangler den spændstighed, du gerne vil have
 • du har misfarvninger og/eller hævelser i ansigtet
 • du har spændinger og infiltrationer

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en naturlig ansigtsløftning, der uden brug af knive og en masse skadelige stoffer, kan hjælpe dig med at bibeholde og genskabe glød og elasticitet i dit ansigt. Allerede efter den første behandling kan du både se og mærke en forskel.

Meget mere end “bare” en ansigtsbehandling

Japansk Lifting er også indbegrebet af omsorgsfuld forkælelse, og giver dig en velfortjent pause – dedikeret kun til dig – væk fra hverdagens krav og fart. Du kommer helt ned i gear og bliver behagelig dybt afspændt, mens velvære, ro og balance strømmer dybt ind i både hud, sind og krop, så du går herfra med en vidunderlig følelse af fornyelse.

Din livsstil afspejler sig i dit ansigt

Både din livsstil og din følelsesmæssige tilstand afspejler sig i dit ansigt, og sætter sine tydelige spor. Du bruger ubevidst din ansigtsmimik til at udtrykke (og måske undertrykke), hvordan du har det.

Japansk Lifting giver dig fornyet udstråling, glød, og

 • reducerer synligheden af ansigtets naturlige ældningsproces
 • reducerer rynker, linjer og hævelser i ansigtet
 • løsner spændinger og infiltrationer
 • reducerer misfarvninger og poser under øjnene
 • udrenser træt og uren hud og
  giver dig et forfriskende løft

 

Ansigtszoneterapi, akupressur og ansigtsmassage

Japansk Lifting bygger på gamle japanske ansigtsmassage teknikker, kombineret med ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage.

Manuelle tryk og stræk på organzone- og meridianpunkter i ansigtet afbalancerer og stimulerer kroppens systemer, løsner op og frigiver eventuelle spændinger i muskler og væv.

Lækker maske og nakke-hovedbundsmassage

I behandlingen indgår også en lækker, dybderensende ansigtsmaske, samt en behagelig og afslappende nakke- og hovedbundsmassage.

Endnu mere anti-aging og forkælelse

Kan du bare ikke få forkælelse nok, så kan jeg varmt anbefale dig at vælge Japansk Lifting ekstra, hvor du – udover alt det du får med Japansk Lifting – yderligere bliver forkælet med en ekstra intensiv, fugtgivende og naturlig Bio-maske med anti-aging egenskaber. Mens den ekstra maske gør sit arbejde, får du en skøn og behagelig massage af arme og hænder.

Her kan du finde en mere detaljeret beskrivelse af behandlingen.

Efter behandlingen

Jeg kan ikke behandle dig, hvis

Brug for hjemmebesøg?

Derfor kan jeg hjælpe dig

Min erfaring er, at udfordringer med huden kan give næring til manglende selvværd og unødig selvkritik, i værste fald til isolation fra omverdenen og mangel på sociale relationer – og det fortjener ingen.

Mit speciale er holistisk hudterapi

Mit speciale er holistisk hudterapi, som er en helhedsorienteret (holistisk) måde at arbejde på, hvor jeg ser på alle aspekter af dig – man kan sige, at jeg forsøger at komme 360° rundt om dig og dit liv, fordi alle livsstilsfaktorer og samspillet mellem de forskellige elementer i dit liv og din sundhed har indflydelse på dig og din hud.

Den bedste balance til dig

Jeg arbejder med en særligt udvalgt vifte af behandlinger og forløb, der alle har fokus på at give dig og din hud den bedste balance og næring – indefra og udefra – så du kan stråle med vitalitet og glød.