Touch of Aroma

Trænger du til at koble af fra en stresset og travl hverdag med en (over)fyldt kalender og alt for mange opgaver?

Touch of Aroma er en behagelig afkobling med dufte, som påvirker både din krop og dit sind på en positiv måde, og du vil efter behandlingen føle dig dybt behagelig afslappet og afbalanceret..

Det er de fineste, botaniske og essentielle (æteriske) olier, der udgør fundamentet i Touch of Aroma behandlingen. Olierne har hver deres individuelle egenskaber, som påvirker dine sanser og dig på forskellige måder, så du i løbet af behandlingen kan koble helt af, og måske dukker dejlige drømme og minder frem, og gør oplevelsen endnu mere fuldendt.

Det kan ikke forklares – det skal opleves!

Touch of Aroma er en behagelig og omsorgsfuld behandling, der sigter på, at du efter behandlingen vil have givet slip på dine spændinger i muskler og væv, og føle dig dybt behagelig afslappet og afbalanceret.

De essentielle olier og specielle touch og akupressur teknikker løsner op i hele din krop, og du vil opleve, hvordan de aromatiske dufte påvirker dine sanser, så du i løbet af behandlingen kan koble helt af, og måske vil nogle af duftene henføre dig i tankerne og bringe dig erindringer om skønne steder og oplevelser.

Under behandlingen ligger du på maven på min massagebriks.

Du bliver pakket lunt ind ii tæpper på de områder af kroppen, hvor jeg ikke lige arbejder, så du kan slappe godt af. Jeg har lagen og håndklæder, så det skal du selvfølgelig ikke have med.

Du skal have strømper, bluse/skjorte/trøje m.m., briller, hals- og øresmykker af.

Jeg starter med at spørge lidt ind til dig, hvordan du har det, og hvordan det er gået siden sidst (hvis du har været her før), så jeg kan være opmærksom på evt ekstra spændinger eller andre udfordringer.

I løbet af behandlingen vil jeg arbejde med de aromatiske olier på din ryg, nakke, ører og fødder med blide touch, strygninger og akupressur.

Efter behandlingen

Jeg kan ikke behandle dig, hvis

Brug for hjemmebesøg?

Touch of Aroma – 1 behandling

45 minutter

395 kr

Touch of Aroma – Klippekort til 5 behandlinger (du sparer 380 kr)

a 45 minutter

1.595 kr

Få en helt ekstraordinær, og ud over det sædvanlige wellness oplevelse ved at supplere Touch of Aromaen med Japansk Lifting i en kombineret luksus eller ekstra luksus behandling – 120 eller 135 minutters forkælelse dedikeret til dig – Book lige her

Kombineret luksus – Touch of Aroma og Japansk Lifting

120 minutter

825 kr

Kombineret ekstra luksus – Touch of Aroma og Japansk Lifting

135 minutter

995 kr

 

Åbningstider

Min generelle åbningstid er på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00. Herudover åbner jeg for tidsbestilling på udvalgte aftener, weekends og helligdage.

Find de aktuelle ekstra åbningstider på min Facebookside eller modtage information om åbningstider direkte i din indbakke, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Kan du ikke umiddelbart finde en tid i kalenderen, der passer dig, eller ønsker du at tale med mig først, er du meget velkommen til at booke tid til en uforpligtende telefonsamtale.