Afkobling fra hverdagen med Essential Aroma Treat

Trænger du til at koble af fra en stresset og travl hverdag med en (over)fyldt kalender og alt for mange opgaver?

Essential Aroma Treat er en behagelig afkobling med dufte, som påvirker både din krop og dit sind på en positiv måde, og du vil efter behandlingen føle dig dybt behagelig afslappet og afbalanceret..

Det er de fineste, botaniske og essentielle (æteriske) olier, der udgør fundamentet i behandlingen. Olierne har hver deres individuelle egenskaber, som påvirker dine sanser og dig på forskellige måder, så du i løbet af behandlingen kan koble helt af, og måske dukker dejlige drømme og minder frem, og gør oplevelsen endnu mere fuldendt.

Det kan ikke forklares – det skal opleves!

Essential Aroma Treat er en behagelig og omsorgsfuld behandling, der sigter på, at du efter behandlingen vil have givet slip på dine spændinger i muskler og væv, og føle dig dybt behagelig afslappet og afbalanceret.

De essentielle olier og specielle touch og akupressur teknikker løsner op i hele din krop, og du vil opleve, hvordan de aromatiske dufte påvirker dine sanser, så du i løbet af behandlingen kan koble helt af, og måske vil nogle af duftene henføre dig i tankerne og bringe dig erindringer om skønne steder og oplevelser.

Under behandlingen ligger du på maven på min massagebriks.

Du bliver pakket lunt ind ii tæpper på de områder af kroppen, hvor jeg ikke lige arbejder, så du kan slappe godt af. Jeg har lagen og håndklæder, så det skal du selvfølgelig ikke have med.

Du skal have strømper, bluse/skjorte/trøje m.m., briller, hals- og øresmykker af.

Jeg starter med at spørge lidt ind til dig, hvordan du har det, og hvordan det er gået siden sidst (hvis du har været her før), så jeg kan være opmærksom på evt ekstra spændinger eller andre udfordringer.

I løbet af behandlingen vil jeg arbejde med de aromatiske olier på din ryg, nakke, ører og fødder med blide touch, strygninger og akupressur.

Efter behandlingen

Jeg kan ikke behandle dig, hvis

Brug for hjemmebesøg?

Essential Aroma Treat – 1 behandling

45 minutter

425 kr

Touch of Aroma – Klippekort til 3 behandlinger (3 for 2) – du sparer 425 kr

a 45 minutter

850 kr

Få en helt ekstraordinær, og ud over det sædvanlige wellness oplevelse ved at supplere Essential Aroma Treat med Japansk Lifting i en kombineret luksus behandling – 120 minutters forkælelse dedikeret til dig – 825 kr. – Book lige her