Få sund og vital hud med Skin nutrition

– og bliv ekspert i din huds sundhed

Skin Nutrition forløbet er for dig, der drømmer om at blive fri for udfordringer som rødme, sensitivitet, eksem, psoriasis, rosacea, acne, rynket hud, slap hud, pletter eller bumser – for altid?

 

Gennem forløbet vil du opnå at……

  • få en ren, sund, vital og strålende hud
  • finde og løse årsagen til dine hudproblemer
  • få hjælp til at forstå mekanismerne bag din huds symptomer
  • få redskaber til at blive ekspert i din egen huds sundhed
  • få viden om, hvordan du opnår varige resultater
  • få effektive og tilgængelige anti-aging tips

Huden er ikke bare dit største organ, men også et fantastisk organ, og en rigtig sladrehank, der hurtigt afslører, hvordan du egentlig har det. Huden er også det organ, der sidst får glæde af de næringsstoffer og den væske du indtager.

Forkert og/eller dårlig kost, stress, mangel på og/eller dårlig søvn, mangel på vitaminer og mineraler (eller de forkerte af slagsen), lavt selvværd og manglende livskvalitet er blot nogle af de faktorer, der har en negativ påvirkning af din generelle sundhed, og dermed også din hud.

Du vil derfor også opleve, at det både er din fysiske, mentale og sociale sundhed, der bliver taget med i vurderingen, når vi skal sammensætte din helt personlige og individuelt designede plan for en sundere og smukkere hud.

Med et Skin Nutrition forløb, får du dit helt eget, individuelt designede, holistiske skønhedsprogram, der går i dybden med netop dine hudproblemer. Du lærer at forstå mekanismerne bag din huds symptomer, og du lærer, hvordan du løser de årsager, der ligge bag.

Du bliver så at sige ekspert i din egen huds sundhed, og får samtidig oplevelsen af øget energi og velvære som ekstra bonus, efterhånden som du arbejder med programmet.

Følger du anbefalingerne, vil din hud få fornyet glans og glød, og du vil efter forløbet stå med værktøjerne til at holde din hud ren, sund, vital og strålende – for altid.

Skal vi samarbejde om dit farvel til udfordringer som rosacea, rødme, acne, bumser eller….?

Det første du skal gøre, er at booke en gratis, afklarende telefonsamtale, så vi sammen kan finde ud af, om forløbet overhovedet er noget for dig.

Har du brug for flere detaljer om Skin Nutrition forløbets indhold, så klik her…..

Prisen for hele forløbet er i øjeblikket kun 1.995 kr, som du betaler, når du booker din 1. session. (Det er en intropris, som gælder lige nu, og hvor du sparer 1.000 kr i forhold til normalprisen, der er på 2.995 kr)

Du har også mulighed for at betale i 4 rater. Den samlede pris bliver da på 2.250 kr, der betales med 900 kr, når du booker din 1. session, og derefter 450 kr pr. måned de næste 3 måneder.

Men det første du skal gøre er at booke din gratis, afklarende telefonsamtale, så vi sammen kan finde ud af, om forløbet er noget for dig.