Book et par hyggelige timers skønheds og/eller wellness workshop for dig og dine egne udvalgte gæster.

Perfekt til fx tøseaften, kollegahygge og meget mere…..

Arrangementet kan afholdes hjemme hos dig, hjemme hos mig, på din arbejdsplads eller et andet sted, som du vælger. Indholdet sammensætter vi i fællesskab efter dine ønsker.

Du kan også tilmelde dig og deltage i de skønne og inspirerende workshops, kurser og andre arrangementer, som jeg løbende inviterer til.

Arrangementerne har fuldt fokus på, hvordan du kan få og bibeholde en sund og smuk hud – både indefra og udefra – uden brug af knive og en masse skadelige stoffer.

Find dit yndlingsarrangement, og følg med her på siden, hvornår det udbydes næste gang  – skriv dig på ventelisten under det enkelte arrangement herunder eller tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du kan få info om kommende arrangementer direkte i din indbakke sammen med andre nyheder og skønne tips.

Kan man blive smuk af at drikke urtete?

Lær om urternes skønhedspotentiale

 

Læs mere her

Girl’s Night luksuriøs ansigtspleje

Hudpleje til dig, der sætter pris på kvalitet

 

Læs mere her

Lær selvkærlig ansigtsmassage

Holistisk metode til at blive og føle dig smukkere

 

Læs mere her

Wellness og forkælelse

En selvkærlig og omsorgsfuld workshop med skøn fodpeeling

 

Læs mere her

Skønne bobler og anti-aging tips

Hudpleje med holistisk fokus

 

Læs mere her

Wellness og forkælelse

En selvkærlig og omsorgsfuld workshop med berigende håndpeeling

 

Læs mere her

Der udbydes et begrænset antal pladser pr. event, så hvis du ved tilmelding får beskeden, at der er lukket for salget, er det fordi arrangementet er udsolgt for denne gang – men fortvivl ikke, du kan skrive dig på venteliste, og komme først i køen til næste arrangement (gælder også, hvis du ikke kan på dagen, men gerne vil inviteres næste gang).

Du finder link til venteliste på det enkelte arrangement – klik blot på det arrangement du gerne vil med på, så finder du link til venteliste på arrangementets info side.