Cookie- og privatlivspolitik

af | sep 21, 2018

Når du besøger mit website, tilmelder dig mit nyhedsbrev eller køber mine ydelser, kan du forvente, at jeg lagrer data om dig.

Cookies
Mit website anvender de såkaldte ”cookies”, som er tekst filer, der gemmes på din computer, tablet, mobil eller anden enhed med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles data, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af min hjemmeside.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, eller at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Anvendelse og formål

Data indsamlet via nyhedsbrev, anvendes til markedsføring ved, at jeg sender nyhedsbreve til dig.
Data indsamlet i forbindelse med køb af produkter eller ydelser, anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven, og anvender alene de indsamlede data til det eller de formål, som de er indsamlet til.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af data, og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår data slettes.

I forbindelse med nyhedsbreve, vil jeg opbevare dine data så længe du modtager markedsførings materiale, og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage, og så længe, som jeg er forpligtet til at opbevare oplysningerne, fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

Når du køber ydelser eller produkter, vil jeg opbevare dine data i op til 5 år efter afslutning af kundeforholdet i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare data i en længere periode, som fx fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

Kategorier af personoplysninger

Jeg lagrer og anvender følgende kategorier af personoplysninger:
Almindelige personoplysninger som navn, adresse, e-mail og telefonnummer
Data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Jeg har fået dine oplysninger:

Direkte af dig via din tilmelding til mit nyhedsbrev på websitet eller andre steder på internettet.
Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
Databehandlingssystemet Mailchimp

Behandlingsgrundlag

Jeg er nødt til at lagre disse data af en eller flere af disse årsager:

Min legitime interesse i at markedsføre min virksomhed.
For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, fx. i henhold til bogføringsloven.

Videregivelse af oplysninger

Jeg har indgået databehandleraftaler med MailChimp om håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

På sigt vil jeg indgå databehandleraftaler med udbyder(e) af betalingssystemer (til brug for betaling af produkter og ydelser via websitet) og til håndtering af booking og køb af produkter. Nærværende politik vil blive opdateret i overensstemmelse hermed.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til email: dhtforever@gmail.com eller på tlf. 2342 5257.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Udgiver

Dette website ejes og publiceres af:
Dorte Højriis Thomsen
Skolebakken 10 d
6700 Esbjerg
Tlf. 2342 5257
Email: dhtforever@gmail.com
Cvr.nr. 38056085