Skønne bobler og anti-aging tips

En hudpleje workshop med holistisk fokus

Jeg ser et behov for, at vi bliver bedre til at se på os selv med kærlige øjne, og til at finde og dyrke alt det smukke og skønne, som bor i os alle. Min mission er at hjælpe dig til at få og bibeholde en sund og smuk hud, så du kan stråle med glød og vitalitet.

What’s to do & what’s not to do? – ja, det er jo spørgsmålet……

Jeg har de holistiske briller på, når jeg tager dig med på et par timers hyggelig og inspirerende rejse med viden og inspiration til, hvordan du kan opnå og bibeholde huden sund og strålende – både indefra og udefra.

Holistisk betyder helhedsorienteret, og jeg tager derfor udgangspunkt i “det hele menneske” og synspunktet, at et menneske kun kan fungere, hvis alle dets behov bliver taget i betragtning – både den psykiske og den fysiske næring og omsorg.

I løbet af eventet vil vi komme rundt om emner som

  • Hvornår skal man starte og hvornår er det for sent?
  • Kan det overhovedet være for tidligt eller for sent?
  • Hudpleje udefra eller indefra?
  • Måske både indefra og udefra?
  • Hvor meget, hvor lidt?
  • Behøver det være dyrt, behøver det være svært?

Arrangementet er inkl præsentation af en række fantastiske produkter, som jeg kan anbefale til luksuriøs indre og ydre hudpleje. Din hud vil ganske enkelt elske det. Disse produkter leveres alle med 90 dages fuld og ubetinget returret!

I løbet af eventet byder jeg på kaffe/te og lidt sundt og godt til ganen – og som lovet i overskriften, selvfølgelig et glas med skønne bobler.

Hvad er der at vente på? Det “koster” gratis, så hank op i dig selv, din mor, svigermor, datter, veninde, søster, nabo, kollega eller hvem du synes skal være med til et par timers skønheds inspiration og hygge.

Klik på en dato herunder for tilmelding.  

Du kan finde flere arrangementer og workshops her. 

Aktuelle datoer:

Nye datoer på vej…..

Der er desværre et begrænset antal pladser pr. event, så hvis du får beskeden, at der er lukket for salget, er det fordi arrangementet er udsolgt for denne gang – men fortvivl ikke, du kan skrive dig på venteliste lige her og komme først i køen til næste arrangement (gælder også, hvis du ikke kan på dagen, men gerne vil inviteres næste gang).

Eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du besked om alle events, nyheder og skønne tips.

Jeg glæder mig til at give dig skønne og brugbare tips.

Og bare fordi vi elsker wellness, er der mulighed for at vinde et gavekort til en super lækker velvære behandling.