Skin Nutrition forløbet

Her kan du læse mere om, hvad Holistisk Hudterapi – Skin Nutrition forløbet indeholder.

  • Opstarts session på ca 90 minutter (online eller på min adresse i Esbjerg)
  • Holistisk hudtypetest
  • Holistisk hudanalyse, hvor vi kommer 360° rundt om hele dig
  • Skræddersyet og personlig holistisk behandlingsplan inkl. forslag til kost, kosttilskud,  sove- og anti-stress rutiner m.m., der løbende tilpasses gennem forløbet
  • 2 sessioner på hver ca 45 minutter (online eller på min adresse i Esbjerg)
Sådan foregår det

Du starter med at booke en gratis, afklarende telefonsamtale (15 minutter), så vi sammen kan finde ud af, om forløbet overhovedet er noget for dig.

Hvis du efter vores telefonsamtale ønsker at starte forløbet, skal du booke din første session, der er en dobbelt session på 90 minutter. Det gør du selv online, eller vi aftaler et tidspunkt, som jeg så booker i kalenderen for dig.

Når din første session er booket, får du umiddelbart derefter tilsendt et spørgeskema på e-mail, som du skal udfylde og returnere senest samtidig med, at vi mødes til første session – gerne nogle dage før, så jeg kan nå at kigge på den inden vi mødes.

1. session, 90 minutter

På første session taler vi om dine ønsker og forventninger til forløbet, og jeg vil stille dig en masse spørgsmål af mere personlig karakter, der handler om dig, dit liv, dine kostvaner, evt. sygdomme, allergier og meget mere – jeg spørger også ind til medicin og kosttilskud.

Du skal med andre ord forvente, at jeg stiller rigtig mange spørgsmål, og at de når 360° rundt om dig. Jeg behandler naturligvis dine oplysninger fuldt fortroligt og deler dem ikke med andre, og når du afslutter dit forløb hos mig, vil jeg destruere dem.

Inden vi afslutter første session, aftaler vi tid for næste session, som skal ligge 1 til 2 måneder efter første session. 

Behandlingsplan - opstart

På baggrund af min analyse af det du fortæller, dine svar på skemaet, og det jeg observerer på vores første session, udarbejder jeg en personlig holistisk hudtypetest og en behandlingsplan til dig. Behandlingsplanen vil indeholde mine observationer og evt. forslag til kost, kosttilskud og øvrige (livsstils)ændringer, som du med fordel kan arbejde med frem til din næste session.

Jeg sender behandlingsplanen til dig på email indenfor 5 dage efter vores første session, så du hurtigt kan komme i gang. Giver planen anledning til spørgsmål, er du velkommen til at sende dine spørgsmål til mig på e-mail dorte@holisticskinbeauty.dk, eller booke en gratis telefonsamtale (15 min).

2. session - 45 minutter

Dette er en coaching og motivations session, hvor vi vil tale om, hvordan det er gået – hvad har været let og hvad har været svært, om du er begyndt at mærke nogle positive forandringer. Du får selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og fortælle om dine oplevelser med forløbet indtil nu.

Jeg vil give dig forslag til, hvilke justeringer og/eller tilføjelser, du med fordel kan indføre, for at du får mest muligt ud af hele forløbet. Du vil efterfølgende også få mine overvejelser og forslag til justeringer tilsendt på e-mail.

Inden vi afslutter 2. session, skal vi aftale tid for 3. session, der skal ligge 1-3 måneder frem i tiden.

Det er meget individuelt, hvor lang tid der skal være mellem 2. og 3. session. Det afhænger bl.a. af, hvilke justeringer, vi har aftalt på 2. session, og hvor hurtigt din hud er til at reagere på forandringerne.

3. og sidste session

Dette er forløbets sidste session, hvor vi samler op på dine resultater.

Du skal dog være forberedt på, at dit arbejde for en sundere, mere vital og skønnere hud ikke slutter her. Der vil helt sikkert vil være behov for yderligere justeringer og/eller tilføjelser til behandlingsplanen, som du efterfølgende skal arbejde videre med.

Det er også vigtigt, at vi på denne sidste session taler om, hvordan du kan fortsætte det gode arbejde, og hvad du kan gøre for at holde fast i de gode resultater, samt en sund og vital hud.

Hvis du på dette tidspunkt føler, at du stadig har behov for min hjælp og motivation, selvom forløbet egentlig slutter her, så fortvivl ikke, for du er bestemt ikke alene om den følelse.

Det er min erfaring, at mange har behov for fortsat supervision og støtte, og du har derfor mulighed for at tilkøbe ekstra sessioner a 30 minutter. (Sessionerne foregår online eller på min adresse i Esbjerg)

Tilbage til siden Holistisk Hudterapi – Skin Nutrition