Lær selvkærlig ansigtsmassage

En workshop fyldt med selvkærlighed og egenomsorg.

Min mission er at hjælpe dig til at få og bibeholde en sund og smuk hud, så du kan stråle med glød og vitalitet – uden brug af knive og en masse skadelige stoffer.

Ansigtsmassage kan kaldes en slags foryngelses praksis, der vil give mere symmetri i ansigtet, øget fokus og indre ro.

På workshoppen vil du lære teknikker til ansigtsmassage, som du kan udføre på dig selv derhjemme.

Du behøver ingen værktøjer til at udføre ansigtsmassagen, men en Faceroller kan med sin kølende og beroligende effekt give dig en ekstra skøn oplevelse. Derfor vil vi på workshoppen også arbejde med krystal Facerollers.

Ansigtsmassage er en naturlig og holistisk metode til at blive og føle dig smukkere, og samtidig lærer du dit ansigt bedre at kende. Hvis du udfører ansigtsmassagen regelmæssigt kan den hjælpe dig til at få

  • mere glød i dit ansigt
  • et mere vågent og vitalt udseende
  • mere fylde til din ansigtsmuskulatur og dermed ansigtets hud
  • en fastere kæbelinje og løft af tunge øjenlåg
  • reduceret rynker og linjer som fx “bekymringsrynker”, “kragetæer” mv
  • mindsket kæbespændinger og hovedpine

Det er bedst, at du kommer uden make-up og med renset ansigt til workshoppen, men hvis du ikke er komfortabel med det, får du selvfølgelig mulighed for at afrense, inden vi går i gang.

Medbring gerne et spejl.

I løbet af workshoppen byder jeg på kaffe/te og lidt sundt og godt til ganen.

Hvad er der at vente på? Hank op i dig selv, din mor, svigermor, datter, veninde, søster, nabo, kollega eller hvem du synes skal være med til et par timers selvkærlighed og foryngelsespraksis.

Prisen for deltagelse er kun 150 kr. pr. person inkl. skriftligt materiale, så du kan udføre massagen på dig selv derhjemme.

Klik på dato herunder for tilmelding.

Aktuelle datoer:

Nye datoer på vej…..

Workshop tilbud på unikke Facerollers:

Facerollers i ægte krystaller og natur ædelsten har unikke farvenuancer og strukturer fra naturens side. De er yderst behagelige, og er altid kølige.

Som deltager i Workshoppen, har du mulighed for at bestille din egen unikke A Pure Mind kvalitets faceroller til Workshop pris 275 kr (normal pris 399 kr). For at opnå denne pris, skal du bestille og betale for din faceroller samtidig med tilmelding til workshoppen.

Jeg tilbyder 2 forskellige Facerollers – Rosa Kvarts ægte krystal og Ametyst ægte natur ædelsten. Mærk godt efter inde i dig selv, og vælg den, der tiltaler dig mest?

Rosa Kvarts – ægte krystal

Smuk Rosa Kvarts faceroller i unikke nuancer.

Rosa kvarts er bl.a. kendt som den største kærligheds krystal, og for at skabe ro og harmoni. Rosa kvarts er en blid krystal.

Ametyst – ægte natur ædelsten

Smuk Ametyst faceroller i unikke nuancer.

Ametyst er bl.a. kendt for at give ro, og for at styrke selvtilliden. For kærlighed i hverdagen, intuition og klarsyn.

Der er desværre et begrænset antal pladser pr. event, så hvis du får beskeden, at der er lukket for salget, er det fordi arrangementet er udsolgt for denne gang – men fortvivl ikke, du kan skrive dig på venteliste lige her og komme først i køen til næste arrangement (gælder også, hvis du ikke kan på dagen, men gerne vil inviteres næste gang).

Eller tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du besked om alle events, nyheder og skønne tips.

Jeg glæder mig til at give dig skønne og brugbare tips.

Og bare fordi vi elsker wellness, er der mulighed for at vinde et gavekort til en super lækker velvære behandling.